Кампания 8 звезди, в 8 болници на 8 март на Фондация Живот с Рак

Кампания 8 звезди, в 8 болници на 8 март на Фондация Живот с Рак


Казвам се Николай Диковски и съм диагностициран в 4-ти стадии рак на простата, с метастази в черен дроб, лимфни възли и кости. В името на силния дух и жаждата за живот, създадох фондация която отговаря на моя профил с името „ЖИВОТ с РАК“. Фондацията е регистрирана в обществена полза и основателите сме аз и моят социален асистент. Целта ни е да бъдем в помощ и в подкрепа на онкоболните, да говорим за превенция и ранна профилактика на онкозаболяванията, да вдъхнем вяра, надежда и любов на страдащите от рак.


В момента подготвяме благородна кампания с идването на пролетта, като жест на Добротворци и няма комерсиален и маркетингов характер.
Кампанията „8 звезди, в 8 болници на 8 март“, се осъществява с помощта на 8 популярни личности, които ще влязат в болничните онкоотделения и ще подарят цветето на Богородица (Тубероза полиантес) на лежащо болни жени.


Каним Ви да подкрепите идеята ни, за да вдъхнем надежда на всички дами борещи се със страшната диагноза.


Наши партньори са Нова Телевизия и единствената здравна телевизия в България Code Health TV, които ще обявят, че Фондация „Живот с рак“ дарява надежда на онкоболни.
Надяваме се, че с Вашата съпричастност заедно ще успеем да усмихнем и да зарадваме тежко болните дами на техния празник. Ще се радваме да подкрепите тази наша инициатива, като отваряме и възможността за бъдещо сътрудничество за смислени каузи.